قیمت عسل - An Overview
قیمت عسل - An Overview
Blog Article
این ویژگی ها می توانند در بهبود علائم عفونت ها و التهابات کمک کنند.
مصریان باستان، آشوری ها، چینیها، یونانیان و رومی ها از عسل برای التیام زخم ها و درمان بیماری های روده استفاده می کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می گذارد.
همچنین کربوهیدارتهای موجود در عسل، بهترین منبع ذخیرهی گلیکوژن در ماهیچههاست.
از طرفی، فرآیند تولید عسل توسط زنبورها و تأثیر زیست محیطی در کیفیت و خصوصیات آن، آن را به یک محصول منحصر به فرد تبدیل کرده است. در این راهنمای جامع، به بررسی اهمیت، خواص و تاریخچه مصرف عسل به عنوان یک ماده طبیعی و مفید می پردازیم.
گلوکز و فروکتز: این دو قندهای اصلی در عسل وجود دارند و به عنوان منابع اصلی انرژی در عسل عمل می کنند. این دو قند به صورت طبیعی در شهد گلها وارد می شوند.
مطلب مشابه: خواص گوشت بلدرچین و طبع آن؛ مزایای آن برای کاهش وزن و تقویت عضلات
همچنین برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند به بهبودی آسم و بیماریهای دستگاه تنفسی نیز کمک کند.
به طور کلی عسل تازه بیشترین میزان آنزیم و مواد موثرهی را دارد و هر چه زمان بگذرد میزان خواص عسل کاهش پیدا میکند.
یکی از خواص مهم عسل طبیعی خاصیت ضدباکتریایی آن است که باعث شده با هر نوع عفونت باکتریایی مبارزه کند. عفونتهایی که گاهی توسط داروهای شیمیایی نیز قابل درمان نیست.
موریس مترلینک در مورد عسل گفته: همین امروز اگر زنبور عسل از بین برود، هزاران نوع از گیاهان از بین خواهد رفت و از کجا معلوم که تمدن از here بین نرود.[نیازمند منبع]
ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس، مفید برای ضدعفونی کردن معده و دستگاه گوارش، رفع دلپیچه، تسکین درد قائدگی
عسل به دلیل محتوای قندهای مخلوط و مواد آنتی باکتریال خود می تواند به تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی مشکلات معده و روده کمک کند.
عسل به عنوان یک ماده طبیعی و گران بها، از خصوصیات و خواص بسیاری برخوردار است که برای سلامتی انسان ها بسیار مفید است.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]